Hemoroizii în sarcină: de ce apar și cum se previn, sfaturi de la medicul proctolog, Iurie Serbulenco

Hemoroizii în sarcină: de ce apar și cum se previn, sfaturi de la medicul proctolog, Iurie Serbulenco

Pe 29 mai, revista Odoraș te invită la cea de-a II-a ediție a Festivalului Mamelor din 2020! Un seminar gratuit pentru părinți în cadrul căruia medicii și specialiștii în sănătate abordează o serie de subiecte importante pentru întreaga familie.

Medicul chirurg proctolog de categorie superioară și membru al Societății Chirurgilor din Republica Moldova, Iurie Serbulenco va vorbi despre o problemă care afectează aproape 35% dintre gravide – hemoroizii în sarcină. Medicul activează la Spitalul Internațional Medpark și va informa participanții despre cum recunoști hemoroizii, care sunt factorii de risc în cazul acestei probleme și ce strategii există pentru prevenirea hemoroizilor în sarcină.

Evenimentul se va transmite LIVE la ora și ziua indicată, dar invităm și 50 de persoane în sală (la ora 15:00), conform regulilor de siguranță. De asemenea, toți participanții care vin la eveniment sunt rugați să poarte mască de protecție, iar Odoraș va avea grijă să-ți pună la dispoziție un dezinfectant la intrarea în sală.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/15o8
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai mulți părinți despre el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

Adaugă comentariu