Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Piața Centrală ar putea fi închisă din nou! Premierul a dispus pregătirea unui proiect de decizie

Piața Centrală ar putea fi închisă din nou! Premierul a dispus pregătirea unui proiect de decizie

Premierul Ion Chicu a dispus pregătirea proiectului de decizie pentru închiderea Pieței Centrale. Despre acest lucru, ofcialul a anunțat la începutul ședinței Guvernului, scruie newsin.md.

După ridicare stării de urgență, mai multe restricții au fost scoase. Ca efect, avem o creștere a numărului de cazuri. Din păcate, mare majoritate a cetățenilor nu respectă regulile sanitar-epidemiologice”, a declarat Ion Chicu.

La Piața Centrală parcă nici nu a fost pandemie. Toți cumpără cănuțe și străchinuțe pentru Blajini. Pregătiți proiectul de deciziei de închidere a Pieței Centrale. Vom examina acest proiect la următoare ședință. Dacă în următoarele trei zile nu se vor asigura regulile, vom adopta decizia de închidere. Sistemul medical nu mai rezistă”, a adăugat premierul.

Totodată, într-o postare pe Facebook, premierul a scris că „dacă Administrația Pieței Centrale din Chișinău nu este în stare să asigure respectarea regulilor sanitar-epidemiologice, la ședința următoare a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică voi propune închiderea acestui focar de infecție”.

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a permis deschiderea piețelor din Chișinău și Bălți începând cu data 1 iunie. Administrația trebuie să asigure ieșiri și intrări separate. Angajații/comercianții vor fi obligați să fie asigurați cu echipament de protecție. Locurile de comerț din piețe trebuie organizate cu respectarea distanței de 2 metri între ele.

 

Între timp pe rețele este virală postarea dată:

03.06.2020 Ora 10:30
Noi deja am obosit. Fiindcă vouă nu vă pasă. Da noi nu vă suntem datori să vă vânăm și să vă dăm cu bâta în cap ca să aveți grijă de sănătatea VOASTRĂ.
Un doctor dezamăgit.

 

 

 

Foto de copertă: agora.md

Share:

Articole recomandate