Acerumen

S-a descoperit soluția perfectă pentru curățarea veselei bebelușului

S-a descoperit soluția perfectă pentru curățarea veselei bebelușului

Atopiile, dermatitele de contact și cele seboreice, alergiile, tusea dar și multe alte probleme se pot lua de oriunde, inclusiv din detergenții chimici. Și dacă acestea atacă imunitatea unui matur, ce să mai spunem de cea a copiilor.

 

Probabil fiecare părinte s-a întâlnit cu situația când laptele din biberon a făcut cruste greu de curățat, iar obiectele pe care le pune în gură bebelușul sunt departe de a fi sterile. Apare întrebarea - cu ce le curățăm astfel ca toate lucrurile ce intră în „posesia” celui mic să fie curate și, în același timp, să nu fie periculoase pentru sănătatea copilului?

Soluția vine din partea companiei NUK – lichidul perfect pentru curăţarea oricărui tip de veselă al bebeluşului, nu doar a biberoanelor, ci și a suzetelor, tetinelor, cănuţelor, pompei pentru sân. Se foloseşte ca un detergent lichid obişnuit, prin utilizarea buretelui, după care se spală şi se clăteşte bine cu apă.

 

De ce soluţia specială de la NUK e mai BUNĂ?

Pentru că aceasta nu conține parfum sau coloranţi; are un Ph neutru pentru piele; conţine agenţi biodegradabili și ingrediente bazate pe substanţe naturale; conţine enzime specifice care înlătură eficient proteina din lapte şi reziduurile de fructe din sucuri sau alimente solide; dar cel mai important  este sigur pentru bebeluşi.

Lichidul nu are consistenţa unui detergent de vase. Este mai degrabă fluid, asemeni unui ceai şi nu face spumă. Se clăteşte foarte uşor, fără a lăsa reziduuri.

Produsele NUK pot fi găsite în rețele de farmacii Elody și pe site-ul www.farmacie.md

Foto: parents.com; nuk.ro

Adaugă comentariu