Unde în Chișinău copiii cresc și se dezvoltă ca niște adevărați lideri?

Unde în Chișinău copiii cresc și se dezvoltă ca niște adevărați lideri?

Fiecare părinte își dorește tot ce-i mai bun pentru copilașul său și încearcă să găsească noi modalități pentru a educa copii inteligenți și dezvoltați. În acest sens, la Chișinău a fost deschis un centru inedit de educație preșcolară, care oferă programe de dezvoltare potrivite pentru copilașii de la 1,5 ani până la 9 ani.

Ești în căutarea unui loc potrivit unde copilul tău ar putea să învețe lucruri noi, să-și dezvolte multilateral abilitățile și totodată să primească plăcere de la întreg procesul educațional? Atunci centrul „Leader Land” satisface toate aceste condiții.

Gândit, conceput și creat de specialiști în domeniul educației, „Leader Land” propune programe variate și inovative pentru copilașii de vârstă preșcolară, toate elaborate conform standardelor de învăţare şi dezvoltare pentru copilul de la 1,5 ani până la 9 ani. În cadrul programelor sunt utilizate diverse tehnologii moderne, softuri educaționale pentru tablele Smart, o bibliotecă bogată, materiale didactice de calitate, caiete de lucru individual pentru fiecare copil etc.

 

Activitățile se desfășoară într-o atmosferă plăcută și binevoitoare. Grupele sunt formate din cel mult 12 copii, astfel încât nimeni nu este lipsit de atenția profesorului. Pe lângă aceasta, întregul proces al activităților este sub supraveghere video, ceea ce oferă o siguranță în plus.

Misiunea centrului „Leader Land” este aceea de a deschide copiilor drumul către succes, adaptare școlară prin formarea unei personalități armonioase în concordanță cu evoluția societății, utilizând metode și mijloace educaționale moderne, asigurând cadre didactice foarte bine pregătite și un mediu ambiant favorabil învățării și formării.

 

„Leader Land” propune următoarele programe:

- Leader School (care include programul de mini grădiniță cu program deplin (de la 8:00 până la 17:30) sau cu program redus (de la 8:00 până 12.30);

- Leader baby (este destinat copiilor de la 1,5 ani până la 2,5 ani și include activități ce contribuie la dezvoltarea proceselor cognitive, a motoricii fine, cât și a limbajului oral);

- Pregătirea pentru școală (este destinat copiilor de la 5 ani și include obiecte de studiu precum: matematica, cunoașterea mediului și cultura ecologică, ABC, arta vorbirii etc.);

- Engleză (pentru copii de la 3-4 ani, 5-7 ani, cât pentru părinți. Se pune accent pe dezvoltarea abilităților lingvistice într-un mod interactiv.);

- Logopedie (se concertează pe cercetarea, prevenirea, diagnosticarea, terapia și corectarea tulburărilor de limbaj și comunicare);

- Coregrafie (pentru copilașii cu vârstele de 3-4 ani, 5-7 ani. Se axează pe dezvoltarea abilităților fizice și a simțului muzical prin mișcări de dans din diferite ramuri: ritmică, zumba, gimnastică etc.);

- Program de weekend (destinat copiilor de la 4 până la 7 ani. Include activități de pregătire de școală, cât și curs de limbă engleză).

 

Clasele viitorilor lideri sunt împărțite în grupe după vârste: de la 2,5 ani până la 3,5 ani; de la 3,5 ani până 4,5 ani; de la 5 ani până la 7 ani. Programul Leader School presupune activități: ore de matematică, literatură, engleză, artă muzicală, artă a vorbirii, ABC, CMCE (studii despre mediul înconjurător), eu și societatea, educația prin sănătate – un program destul de complex, dar adaptat pe înțelesul copiilor.

Leader supliment se numește programul pentru cea de-a doua parte a zilei și durează între 14.00 și 20.00. Acesta propune copiilor o listă foarte diversă de activități – coregrafie, gimnastică artistică, leader english, leader dancer, curs de pictură, curs de dicție, bunele maniere, vreau să știu, logopedie, master class-uri, consiliere psihologică, laboratorul leader land, pregătire pentru școală etc. Zilele de vineri sunt dedicate discotecilor pentru copii, atât pentru copiii centrului, cât și pentru cei care nu frecventează Leader Land-ul și care a fost numit „kids disco”. Timp de o oră se organizează diferite concursuri muzicale, jocuri, show-uri, baloane cu săpun etc.

Educație financiară sau banii pe înțelesul copilului este un subiect la care ar trebui să fie instruit orice copil. Care este istoria banilor? Cum poate face un copil deosebirea dintre dorință și necesitate? Toate aceste efectuate cu ajutorul activităților interactive – vizite la bancă, creare pușculițelor de păstrare a banilor ş.a.

Pe lângă aceste două programe, „Leader Land” are grijă și de dezvoltarea copilașilor în perioada vacanțelor de iarnă și de vară și propune: școala de vară și tabăra de iarnă, unde cei mici au oportunitatea de a se dezvolta și odihni concomitent.

 

„Leader Land” are grijă și de confortul copiilor, astfel centrul este dotat cu:

✔ podea de plută – material natural, termoizolant fără adezivi și chimicale;

✔ dispozitive bactericide conectate la sfârșitul programelor de studiu cu scopul de a purifica aerul și a preveni apariția virozelor;

✔ sistem performant de ventilație cu ajutorul căruia în încăperi pătrunde mereu aer curat, iar activitățile se desfășoară într-un climat confortabil.

Nu ezita să-ți înscrii odorașul la „Leader Land” – locul unde cunoștințele, distracția și dezvoltarea armonioasă a celor mici sunt prioritare! 

Pentru cei interesați, Leader Land se află pe str. Testemițeanu, 17/6. Orele de lucru sunt de la 8:00 la 20:00. Centrul este deschis în fiecare zi. Pentru mai multe detalii puteți apela la numărul de telefon 068 141 141, pe pagina de facebook a centrului, pe site-ul centrului sau pe info@leaderland.md.

 

Adaugă comentariu