Petrecere cu animatori și surprize la deschiderea unui nou magazin cu produse pentru copii chiar în inima capitalei

Petrecere cu animatori și surprize la deschiderea unui nou magazin cu produse pentru copii chiar în inima capitalei

Destinat exclusiv copiilor, la Chișinău se deschide un nou show-room axat pe colecțiile de haine casual. Magazinul LeaLea Kids este organizat după conceputul „totul inclus”, devenind o destinație de shopping utilă și comodă pentru părinți cu copii între 0 și 12 ani.

În această duminică, 18 august, LeaLea Kids își deschide ușile pentru micii fashioniști. Începând cu ora 10 până la ora 12, în cadrul magazinului vor fi organizate concursuri pentru copii și o adevărată petrecere cu animatori profesioniști. De asemenea, odorașii vor avea parte de multe surprize, printre care jucării cu personajele lor preferate – Frozen, păpuși LOL, micii Ponei și alți eroi îndrăgiți din desene animate.

Dar surprizele nu se opresc aici! Doar pe 18 august, LeaLea Kids îți oferă un card de reducere la orice cumpărătură. Indiferent că vei procura un accesoriu, o haină sau o pereche de încălțăminte, echipa LeaLea Kids îți pune la dispoziție un card generos de reducere.

Magazinul LeaLea Kids acoperă nevoia celor mici încă din primele luni de viață. În acest sens, părinții pot să se ghideze ușor în magazin pentru a alege un produs potrivit copilului său, cuprins între vârstele de 0-12 ani.

De asemenea, calitatea și stofa hainelor sunt indicii importante atunci când părinții fac alegerea, iar LeaLea Kids asigură cumpărătorii că cucerește segmentul de piață promovând siguranța și calitatea hăinuțelor și încălțămintei, colaborând cu producătorii din Turcia, Ungaria, Polonia și Ucraina.  

Magazinul LeaLea Kids se află pe adresa – bulevardul Grigore Vieru 25, programul zilnic este de la ora 10 până la ora 20. În ziua de 18 august, de la ora 10 până la ora 12 va fi organizată petrecerea pentru copii, ulterior magazinul va activa până la ora 20.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a magazinului LeaLea Kids AICI și pagina de Instagram AICI pentru a fi la curent cu toate noutățile și promoțiile. Pentru alte întrebări suplimentare puteți telefona la numărul 078298888.

  

   

   

   

   

   

 

Adaugă comentariu