Distracţii cu reacții chimice pentru copii

Distracţii cu reacții chimice pentru copii

Fenomenele naturii, dar şi multe reacţii chimice şi fizice pot fi cu uşurinţă explicate copiilor, dacă aceştia le pot urmări chiar în odaia lor. În ajutor le vine grupul de „savanţi” de la Laboratorul X, care oferă o multitudine de experimente haioase, prin care ajută copiii să înţeleagă de unde se ia curcubeul, tunetul, cum se formează o tornadă sau cum în mijlocul verii poate îngheţa o floare!

 

Laboratorul X oferă un format absolut nou pentru organizarea petrecerilor copiilor, indiferent dacă e vorba de o zi de naştere sau un matineu. Prin show-ul organizat, fantasticul devine realitate! Copiii nu doar urmăresc cum au loc toate reacţiile chimice şi fizice sau cum se formează multe fenomene ale naturii, dar şi participă direct la desfăşurarea experimentelor, simţindu-se adevăraţi profesori! Evident că savanţii din cadrul Laboratorului X asigură o securitate de sută la sută.

 

Cele peste 150 de experimente cuprinse în program sunt împărţite în diferite categorii, astfel încât părinţii să poată face o alegere corectă, în corespundere cu vârsta copilului. Savanţii asigură distracţie cu reacţie atât pentru copiii de 4 ani, cât şi pentru cei de 14.

Laboratorul X lucrează cu azotul lichid, cu gheaţa carbonică, prepară apă gazată, îngheţată, vată dulce şi chiar viermi polimerici, care rămân o amintire frumoasă de la petrecere. Iar totalitatea utilajelor necesare pentru experimente sunt transportate cu siguranță de echipa Laboratorului X.

De asemenea, Laboratorul X vă oferă un program absolut delicios „Descoperiri dulci” deoarece de la aniversarea odorașului nu poate să lipsească desertul, și e chiar mai bine dacă desertul este distractiv și informativ. Și ce ar putea fi mai gustos decât vata dulce, limonada științifică și înghețata cu azot lichid?

 

Astfel, aveți la dispoziție 60 de minute pline de descoperiri uimitoare, emoții și dulciuri nelimitate. Gustările științifice comestibile nu vor lăsa copiii indiferenți, iar echipa de „savanți” de la Laboratorul X vor organiza pentru copii o aventură fascinantă în lumea științei.

La fel, aveți posibilitatea să adăugați la petrecerea copilului -  picturi pe față, decorații cu baloane pentru cameră, alte experimente reci, cum ar fi un gheizer cu Coca-Cola și Mentos sau o rachetă cu azot, viermi polimerici, un tort gustos și un fotograf profesionist.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Laboratorului X pentru a fi la curent cu toate activitățile organizate pentru copii. Mai multe detalii despre Laboratorul X puteți obține la numărul de telefon 079345678.

 


 

Adaugă comentariu

Închide