Gama IVAHIDRA+ oferă produse pentru piele uscată și foarte uscată

Gama IVAHIDRA+ oferă produse pentru piele uscată și foarte uscată

Pielea uscată este o sursă de disconfort, iar atunci când vorbim despre copii sau bebeluși disconfortul este mult mai accentuat. Aspră la atingere, pielea își pierde catifelarea și devine din ce în ce mai sensibilă. Această stare de uscăciune se poate agrava odată cu agresiunile climatice sau prin utilizarea cosmeticelor iritante. Este o problema foarte des intalnită în sezonul rece, însă pentru persoanele/copiii predispuși la atopie, este o problemă constantă de-a lungul anului.

 
Ivatherm vine în ajutorul mamei și al copilului cu un concept revoluționar de hidratare, fară parfum, și dedicate în special bebelușilor. Majoritatea mamelor ne-au mărturisit că după ce au încercat produsele le-au adăugat în rutina lor zilnică de îngrijire.

Gama Ivahidra+ are la baza conceptul hidratării pielii din profunzime, pornind de la descoperirea aquaporinelor, premiată cu premiul Nobel în 2003.

 

Orice proces de îngrijire a pielii începe de la curățare. Gelul de spălare IVAHIDRA+, fără parabeni, non-detergent și hidratant, este opțiunea cea mai sigură. Este recomandat în igiena zilnică a pielii uscate, foarte uscate și atopice - pentru față, mâini și corp.

Îngrijirea cu produse cosmetice hidratante, foarte bogate în activi și hrănitoare, consumul de apă și nutriția corespunzătoare sunt factori ce asigură menținerea sănătății și frumuseții pielii mai ales iarna cand hidratarea devine o urgență.

 
Crema pentru corp IVAHIDRA+ asigură hidratarea profundă datorită ingredientelor sale. Conține: Aquaphyline®, extras din panseluțe sălbatice, are un puternic efect de hidratare prin două mecanisme: creșterea producției de apă și limitarea pierderii acesteia. Untul de Karité contribuie la hidratarea și nutriția pielii prin aportul de vitamine și acizi grași esențiali care măresc suplețea straturilor celulare. Alfabisabolol – ingredient natural cu puternic efect antiinflamator și antibacterian. Apa termală Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile ei calmante și antiiritante.

 

IVAHIDRA+ cremă pentru față este o cremă fără parfum, prezentată într-un tub de 40 ml care asigură păstrarea cremei în condiții de igienă corespunzătoare pe tot parcursul folosirii ei, este remediul cel mai bun împotriva pielii foarte uscate. Dintre ingredientele sale (Aquaphyline, Alfabisabolol, Untul de Karite, Uleiul de Jojoba, Apa termală Herculană) cu calități hidratante, antibacteriene, antiinflamatoare și nutritive, ne îndreptăm mai mult asupra unuia singur: uleiul de Jojoba. Extras din semințele fructului arborelui de Jojoba (Buxus chinensis), este un ulei extrem de bine tolerat de piele. Are însușiri antibacteriene, hidratante, antiinflamatorii și redă echilibrul secreției de sebum al pielii. Foarte emolient, pătrunde adânc în piele, fiind un remediu natural pentru tenul iritabil și pielea foarte uscată.

 

Alege IVAHIDRA+ pentru o piele catifelată și elastică chiar și în condiții climatice extreme!

 

Foto: ivatherm.com; thesleuthjournal.com

Adaugă comentariu