Cât a costat apartamentul Biancăi Drăgușanu din Dubai

Cât a costat apartamentul Biancăi Drăgușanu din Dubai

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament în Dubai. Vedeta a făcut investiția cu gândul la ea și la fiica ei, mai ales că nu se mai văd locuind în România peste 10 ani de zile. A dezvăluit cât bani a investit în doua proprietate, dar și cum a achitat-o, transmite avantaje.ro

Un apartament cu două camere, cu baie, cu bucătărie și-a achiziționat Bianca Drăgușanu. Recent a mers în Dubai și și-a văzut proprietatea, care încă nu e finalizată. „Apartamentul a fost 480.000 de euro. Este o investiție, așa o văd, nu o cheltuială. Conform contractului, apartamentul din Dubai va fi gata în luna decembrie a acestui an. Acum am fost acolo să îl văd și să semnez actele”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu

Apartamentul e achitat în rate, chiar din banii pe care i-a obținut din reclamele la videochat. Spunea că pentru o singură lună de reclamă primește 100.000 de euro.

”Vorbim de sume de șase cifre. În euro! E cel mai bun an al meu, și nu exagerez. Am încasat deja aceste sume, vorbim de sume care pot fi verificate, la Finanțe, sunt sume pentru care am plătit impozite, taxe, nu povești”, a explicat ea.

„Da, putem spune că am băgat banii din reclama de la videochat în imobiliarele din Dubai”, a încheiat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu e și femeie de afaceri. Vedeta are propria afacere cu rochii elegante și de mireasă, încă una cu blănuri, alta cu costume de fitness, dar și multe contracte de imagine cu o casă de bijuterii, cu un magazin de extensii, dar și cu o casă de pariuri.

 

 

Sursa foto: spynews.ro

Adaugă comentariu