(FOTO) Laura Cosoi, într-o ședință foto sexy, în studio

(FOTO) Laura Cosoi, într-o ședință foto sexy, în studio

Laura Cosoi s-a schimbat radical de când a devenit mamă, dar nu a renunțat la ipostazele incendiare pe care le afișa în urmă cu ani buni. La fix 15 ani de când a pozat în Playboy, blonda ne-a reamintit de ce face parte din topul celor mai sexy vedete din România. 

 

Laura Cosoi are două fetițe și, de când a devenit mamă, aparițiile sale s-au „cumințit” considerabil. Are 39 de ani, iar tenul ei e încă impecabil. Mărturie stau fotografiile pe care actrița le postează pe rețelele de socializare.

 

După o lungă perioadă în care s-a concentrat asupra celui mai important rol din carieră, cel de mamă, Laura a revenit în forță, cu o ședință foto de zile mari! Și-a lăsat nonșalant „atuurile” la vedere, iar imaginile au strâns mii de aprecieri și au stârnit un val de comentarii!

 

Îmbrăcată într-o pereche de jeanși, Laura Cosoi și-a lăsat spatele tonifiat la vedere, semn că lucrează intens pentru menținerea fizicului. Ulterior, actrița a optat pentru o ținută extrem de sexy, compusă dintr-o pereche de pantaloni scurți, o geacă de blugi și saboți cu toc, care i-au scos în evidență picioarele de model.

Sursa: cancan.ro, lauracosoi.ro

Adaugă comentariu