Nicoleta Luciu, mamă a 4 copii, își învață fanii cum să slăbească. Iată ce super dietă ține!

Nicoleta Luciu, mamă a 4 copii, își învață fanii cum să slăbească. Iată ce super dietă ține!

Nicoleta Luciu a fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase vedete TV. Este mama a patru copii, dar afișează în continuare o siluetă de invidiat. După modelul interpretei Jennifer Lopez, care și-a dezvăluit dieta și o ține cu fanii ei, frumoasa brunetă a decis să facă și ea același lucru.

Nicoleta Luciu şi-a sfătuit fanii care o urmăresc pe Instagram și pe Facebook să se apuce împreună de o super dietă, pentru a arăta bine pe plajă la vară. Ea le-a recomandat ca ingredientul minune al regimului să fie salată, pe care să o consume de trei ori pe zi, în diverse combinații.

 „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi, de joi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa, facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, mâncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune.  Fiecare găteşte ce combinaţie îşi doreşte.

Asta înseamnă că de joi începem cura. Până atunci să mâncăm şi să dăm drumul la treabă. Ideea este ca, în momentul în care ne-am apucat de această dietă, să nu ne mai abatem. Nu mâncăm pâine, nu mâncăm făinoase în general adică, nu mâncăm zahăr. Şi ne vom cântări în fiecare dimineaţă, ca să vedem câte sute de grame am slăbit, în fiecare zi. Şi o să fim super tari. Şi să facem poze la tot ce mâncăm şi punem pe instastory şi aşa ne vedem fiecare pe cealaltă, sau fiecare pe celelalte. Ca să reuşim să vedem care reuşeşte”, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

 

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Adaugă comentariu