Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Cum să prepari cel mai eficient remediu de albire a dinților. Japonezii îl folosesc de sute de ani

Cum să prepari cel mai eficient remediu de albire a dinților. Japonezii îl folosesc de sute de ani

Uneori, chiar dacă respectăm cu strictețe igiena orală, ne putem confrunta cu problema albirii dinților. Deși există mai multe remedii în acest sens, una dintre ele este folosită de japonezi și se pare că are rezultate uimitoare. O internaută a făcut-o cunoscută pe rețelele de socializare.

Rețeta naturală care te ajută în albirea dinților

 Fie că își pierd strălucirea sau se îngălbenesc odată cu trecerea timpului, în mod cert majoritatea oamenilor au căutat remedii prin care să își albească dinții. Deși cea mai comodă soluție este să facem o vizită la stomatolog, uneori nu este și cea mai bună alegere. Această metodă poate provoca daune grave danturii și nu este deloc plăcut.

Iată un remediu folosit de japonezi pentru albirea dinților, pe care o internaută l-a dezvăluit într-un filmuleț publicat pe TikTok. Potrivit acesteiea, această metodă te va ajuta să economisești timp și bani.

„Știai că îți poți albi dinții într-un minut cu un puternic remediu japonez? Această rețetă naturală o să te ajute să economisești foarte mult timp și foarte mulți bani. Pune două linguri de orez într-un blender și macină-l până când devine o pudră. Apoi, trece pudra printr-o sită ca să elimini bucățelele mai mari care pot rămâne după măcinare. Apoi, pune două linguri de pudră de orez într-un bol și adaugă două linguri de suc de lămâie.

 Lămâia albește dinții și elimină respirația urât mirositoare. Adaugă acum o lingură de ulei de măsline pentru că uleiul de măsline îndepărtează petele negre de pe dinți. Și apoi, adaugă o lingură din pasta ta de dinți obișnuită. Omogenizează foarte bine totul și periază dinții pentru minim 1 minut cu acest amestec. Asigură-te că insiști mai mult pe zonele cu probleme și care au nevoie de albire. Ar trebui să vezi deja rezultatul după prima utilizare. Poți folosi acest remediu odată pe săptămână și nu mai mult, asta pentru a evita deteriorarea smalțului dentar”, a explicat internauta pe TikTok.

Share:

Articole recomandate