Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Paste cu salată Caesar

Paste cu salată Caesar

Rețetă simplă, ușor de realizat și foarte foarte gustoasă.

Ingrediente:

Paste;

Piept de pui;

Ulei de măsline;

Sare și piper;

Salată verde;

Roșii cherry;

Crutoane;

Parmesan;

Sos Caesar (îl puteți pregăti și în condiții casnice).

 

Mod de preparare:

  1. Fierbeți pastele al dente.
  2. Stropiți pieptul de pui cu puțin ulei de măsline și presărați sare și piper negru pe ambele părți.
  3. Gătiți pieptul la grătar, iar apoi feliați-l.
  4. Într-un bol mare adăugați pastele, salata verde tăiată, roșiile cherry tăiate în jumătate, crutoanele și pieptul de pui.
  5. Adăugați la sfârșit parmesan ras și sosul Caesar, iar apoi amestecați bine.

 

Foto: pinterest.com

Share:

Articole recomandate