Mame de Succes

Post

Larisa Busuioc: copiii trebuie să creadă în visurile lor

A ales să facă muzică spre nedumerirea părinţilor, profesorilor şi prietenilor, însă nimic nu a făcut-o să renunţe la visul său.

Citește articol
Post

Rita Ursalovschi: în faţa propriilor amintiri

Rita Ursalovschi este moderatoarea emisiunii de analiză politică "Fabrika". Dacă la televizor e rece şi echidistantă, în realitate e o femeie sufletistă şi zâmbitoare.

Citește articol
Post

Irina Secrieru: Femeia este cea care dă tonul unei familii

Gestionează afacerea familiei, iar în acelaşi timp are grijă de doi puşti: unul în burtică, cel de-al doilea însă alături de ea gata s-o susţină şi s-o ajute.

Citește articol
Post

Angela Gorincioi: Rădăcina succesului vine de acasă!

Frumoasă, tandră, carismatică, Angela Gorincioi a prins pasărea fericirii în braţele sale. Patronează o afacere strălucitoare, iubeşte şi este iubită şi răsfăţată.

Citește articol
Post

Ionela, Cătălin şi Cătălina - mărgăritarele familiei Blănaru

​Există copii care au parte de o educaţie echilibrată, bazată pe investiţii corecte. Şi când spun asta nu mă refer doar la partea financiară (deşi aceasta îşi are rolul ei), ci şi

Citește articol
Post

Victoria Schimbător: Mereu există loc pentru mai bine

Un hair-stylist de excepţie dar în acelaşi timp şi o mamă care îşi iubeşte nespus de mult cei 4 odoraşi.

Citește articol
Post

Doina Crigan - O carismatică incurabilă ..

Ea este cea care acum 11 ani a pus bazele Centrului Educaţional Quo Vadis. Are un copil adorabil, o familie care îi oferă siguranţă şi o afacere profitabilă.

Citește articol
Post

Livia Tatarencu - Trei decenii de iubire şi respect

“Femeia este lucrarea de diplomă a lui Dumnezeu la examenul de estetică”, a spus scriitorul român Vasile Ghica. Şi nu putem decât să confirmăm această cugetare. Divinitatea a aduna

Citește articol
Post

Lidia Coşleţ: Fericirea şi succesul vin prin muncă

Proiectul de suflet al Lidiei Coşleţ este crearea propriului brand vestimentar - AREA MODA şi produce haine de brand la comanda Dolce & Gabbana, Armani, Moncler ..

Citește articol
Post

Lilia Ţurcan: Dragostea începe ... cu un fax

Lilia este soţia politicianului si diplomatului Vladmir Ţurcan, o brunetă graţioasă, cu ochi albaştri, profunzi şi cu chip senin.

Citește articol