davita BONE – suplimentul de calciu pentru femeile însărcinate, dar și pentru cele care își doresc să rămână însărcinate

davita BONE – suplimentul de calciu pentru femeile însărcinate, dar și pentru cele care își doresc să rămână însărcinate

În timpul sarcinii, cât și în perioada pregătirii pentru sarcină, femeile au nevoie de calciu, atât pentru sănătatea lor, cât și a bebelușului. Studiul „Calcium supplementation in pregnant women”, realizat de World Health Organization, a scos în evidență faptul că suplimentele de calciu pot împiedica apariția unor afecțiuni în cazul femeilor însărcinate prin reducerea riscului de dezvoltare a afecțiunilor hipertensive în timpul sarcinii, asociate cu un număr ridicat de decese sau cu nașteri premature, cea mai importantă cauză pentru moartea infantilă.

 Rolul calciului pentru bebeluș:

  • Contribuie la formarea oaselor: nu doar la creștere, ci și la întărirea lor.
  •  Contribuie la dezvoltarea musculaturii, a nervilor și la îmbunătățirea funcțiilor inimii bebelușului din burtică.

  Rolul calciului pentru gravidă:

  • Întărirea oaselor. Un nivel optim de calciu ajută la susținerea cu succes a sarcinii și la necesitatea de a face față surplusului de greutate care vine odată cu creșterea burticii și cu acumularea kilogramelor în plus.
  •  Dacă gravida nu are  suficient calciu în alimentație, bebelușul o să extragă doza necesară din oasele femeii, ceea ce îi poate afecta ulterior sănătatea (distrugerea dinților, osteoporoză).
  • Chiar și după ce copilul s-a născut și mama a încetat alăptarea, e necesar de continuat acordarea atenției aportului de calciu. Este nevoie de acest mineral pentru a întări oasele și pentru a preveni pierderea osoasă (apariția osteoporozei) mai târziu.

Consultați întotdeauna medicul! În funcție de:

  •  obiceiurile alimentare zilnice,
  •  prezența semnelor carenței de calciu,

medicul va decide dacă mai aveți sau nu nevoie de suplimente pentru a asigura organismului aportul necesar de CALCIU!

DE CE davita BONE? Deoarece:

1. Calciul este prezent sub formă de carbonat, care conține cel mai înalt procent de calciu elementar – 40%.

2. Are concentrația perfectă de calciu elementar pentru o bună asimilare, fără pierderi.

3. Are o combinație perfectă de Calciu cu vitamina D3, magneziu, zinc și cupru pentru o asimilare mai bună, cât și pentru o tolerare mai bună:

  • lipsa constipațiilor
  • lipsa riscului formării calculilor

4. Prezența magneziului îl face efectiv la înlăturarea crampelor musculare.

5. Are un preț accesibil.

 

Întrebați davita BONE în farmacii. Sănătate vă dorim!!!

Adaugă comentariu