Medic neonatolog despre prevenirea colicilor la nou-născut

Medic neonatolog despre prevenirea colicilor la nou-născut

Medicul neonatolog de categorie superioară și șefa secției prematuri a Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Carolina Călugăreanu, este unul dintre medicii invitați la evenimentul „Șezătoarea Mamelor” din 18 octombrie.

În cadrul seminarului informativ, medicul va vorbi despre ce sunt colicile nou-născutului și cum le putem trata în mod eficient. De asemenea, medicul neonatolog de categorie superioară te va informa despre cum se manifestă și cum recunoști simptomele colicilor, care sunt metodele de îngrijire a nou-născutului și de prevenire a colicilor.

Șezătoarea Mamelor este un seminar gratuit dedicat în special părinților, în cadrul evenimentului sunt abordate o serie de subiecte informative legate de îngrijirea și creșterea copiilor.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/t68
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

 

Adaugă comentariu