Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cum au apărut marile iubiri ale lui Brad Pitt la Festivalul de la Veneția

Cum au apărut marile iubiri ale lui Brad Pitt la Festivalul de la Veneția

Angelina Jolie a făcut furori cu apariția sa spectaculoasă pe covorul roșu, înainte ca fostul ei partener, și anume Brad Pitt să întoarcă toate privirile la Veneția, alături de iubita sa actuală. Care dintre ele a strălucit mai tare?

Angelia Jolie, apariție spectaculoasă la Festivalul de la Veneția

Celebra actriță de la Hollywood nu și-a dorit sub nicio formă să se întâlnească cu fostul soț și noua sa iubită, care s-au plimbat pe toate străzile din Veneția, în compania soților Clooney. Potrivit Okmagazine, Brad Pitt pare că este mai pregătit ca niciodată să își înfrunte trecutul, iar asta o dovedește curajul său de a veni la Veneția odată cu fosta sa parteneră, respectiv Angelina Jolie.

De cealaltă parte, Angelina Jolie dă dovadă de rafinament și eleganță, lucruri cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Totuși, actrița din Statele Unite a cam slăbit în ultima vreme și nu mai radiază la fel ca altădată. Aceasta s-a dovedit a fi extrem de discretă în aparițiile sale, iar ieșirile sale prin Veneția au fost limitate.

De asemenea, Angie a fost așteptată cu nerăbdare la Festivalul de Film, la premiera de gală a filmului „Maria”. Starul în vârstă de 49 de ani a făcut furori și a întors toate privirile. Oamenii au primit-o cu ropote de aplauze după ce au vizionat filmul în care actrița interpretează rolul unei mari artiste de origine greacă.

Apariția sa pe covorul roșu a fost spectaculoasă. Look-ul ei a fost demn de o mare divă, întrucât a purtat o rochie din șifon de la Tamara Ralph, pe care a accesorizat-o cu o capă din blană falsă de aceeași nuanță.

Mai mult, Angelina Jolie a ținut morțiș să poarte o broșă de la brandul Cartier pentru a o onora pe cea mai mare soprană din lume. Accesoriul ar fi aparținut cândva Mariei Callas, sau cel puțin așa se zvonește.

De ce a fost aleasă Angelina pentru rolul cântăreței de origine greacă? Ei bine, deoarece regizorul a considerat că ea este unica actriță ce poate interpreta perfect un asemenea personaj.

Cum a arătat iubita lui Brad Pitt la Festivalul de la Veneția

Și iubita lui Brad Pitt a avut o apariție încântătoare la Festivalul de la Veneția. Ines de Ramon a purtat o rochie lungă albă, mulată care i-a scos perfect talia în evidență. Bineînțeles că a fost admirată din cap până în picioare, mai ales că a defilat la brațul starului de la Hollywood.

Share:

Articole recomandate