Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O fetiță de 11 ani a murit de foame, deoarece părinții săi fanatici o puneau să țină post aspru pentru purificare

O fetiță de 11 ani a murit de foame, deoarece părinții săi fanatici o puneau să țină post aspru pentru purificare

Caz șocant - o fetiță în vârstă de 11 ani moare ca urmare a faptului că părinții au forțat-o să țină post, pentru „a se purifica”. Evenimentul petrecut în Brazilia a șocat părinții din întreaga lume. Părinții fetei  - mama, în vârstă de 26 de ani și tatăl, în vârstă de 47 de ani, au forțat copila să țină post și au torturat-o până la moarte. Tatăl fetei, fanatic religios, considera că singura modalitate prin care copiii se pot purifica este înfometarea. Mai mult decât atât, fata era torturată prin multe alte moduri.

Perolla Pires, în vârstă de 11 ani, nu avea voie nici să doarmă într-un pat normal, fiind nevoită să-și petreacă nopțile pe un covoraș (practic, singura piesă de „mobilier” din camera sa). Ori de câte ori era acuzată că minte sau că face un lucru greșit, fata era trimisă în camera cu un covoraș și ținută zile întregi acolo, fără mâncare.

Mai mult decât atât, copila era forțată să facă exerciții fizice, drept pedeapsă, fără a se lua în considerare faptul că întregul ei corp era slăbit. Momentul în care a ajuns la spital a fost și momentul în care medicii i-au declarat decesul. Cadrele medicale au constatat cauza decesului: malnutriție. Fata a fost torturată și privată de alimente până în punctul în care corpul său a cedat.

Părinții nu au răspuns acuzațiilor, în mod inițial, însă în urma perchezițiilor, polițiștii au găsit jurnalul fetiței, care povestea detaliat tortura prin care era nevoită să treacă, iar atunci când au fost confruntați din nou, mama a izbucnit în lacrimi și a recunoscut totul: „Când îmi cerea mâncare, îi spuneam să bea apă”, declară mama fetei.

Fetița scria în jurnal despre cum era acuzată de proprii părinți că ar minți. Când cerea mâncare, aceștia o forțau să bea apă, iar în momentul în care le spunea că deja a băut apă, o pedepseau și mai tare. Micuța descria momentele cumplite în care era forțată să facă abdomene, flotări sau alte exerciții de gimnastică, cu ultimele sale puteri. Înfometată și slăbită, fata era torturată până la epuizare de proprii părinți. Se pare că fata a ieșit doar de două ori din apartament, în ultimele 5 luni, iar de fiecare dată când era acuzată pentru lipsa de maniere, era aspru pedepsită. Pedepsele ei au început gradual - cu privarea unei singure mese - crescând ulterior la lipsa totală de mâncare. Pentru „a se căi”, fata era forțată să se roage în permanență. Paginile din jurnal înfățișează desene cu ea, făcând exerciții fizice și inimi mari, colorate - jurnalul fiind dedicat mamei sale.

Cu toate acestea, tatăl micuței Perolla declară că nu regretă nimic și ar face totul la fel, din nou, deoarece acesta este singurul mod prin care copiii se pot purifica și pot ajunge la Dumnezeu. Cuplul mai avea și un băiat, în vârstă de 8 ani, însă din momentul în care cei doi au fost puși sub acuzații, Protecția Copilului l-a luat pe băiețel în îngrijire.

 

Sursa: qbebe.ro; dailymail.co.uk, mirror.co.uk, thesun.co.uk

Share:

Articole recomandate