Soacra cu 4 nurori. Atleta Natalia Stratulat a devenit pentru a doua oară mamă de gemeni

Soacra cu 4 nurori. Atleta Natalia Stratulat a devenit pentru a doua oară mamă de gemeni

Bucurie mare în familia Nataliei Stratulat. Atleta care ne-a reprezentat țara la Jocurile Olimpice de la Rio în 2016 a devenit pentru a doua oară mamă de gemeni – toți patru copilași fiind băieței.

Natalia Stratulat trăiește acum momente frumoase alături de familia sa. Sportiva a fost luată prin surprindere atunci când a aflat că va deveni din nou mămică de gemei, iar acum emoțiile trăite sunt de nedescris.

„Am născut pe 8 mai, a doua sarcină, din nou gemeni și din nou băiței. Am acasă încă 2 băiței gemeni de 3,5 ani. Am fost la început uimiți, pentru că nu avem în familii astfel de precedent, dar suntem nespus de fericiți. Mulțumim din suflet doctorului Sergiu Gladun care a avut grijă de ambele sarcini și toți cei 4 băieței ai noștri. Îi suntem recunoscători lui și întregii echipe de medici de la Institutul Mamei și Copilului”, afirmă fericita mămică, Natalia Stratulat.

Soțul atletei, Andrei Sratulat, afirmă că nașterea micuților a fost un cadou extraordinar cu ocazie zilei sale de naștere.

„Ziua mea a fost pe 7 mai, iar soția mi-a făcut un cadou minunat. Suntem părinți împliniți, dar nu ne oprim aici. Vrem a treia sarcină cu 2 fetițe gemene (râde)”, afirmă Andrei Stratulat. 

Foto: Facebook.com; eurotv.md

Adaugă comentariu