Se apropie vara, nu uita de protecție solară! Este foarte important!

Se apropie vara, nu uita de protecție solară! Este foarte important!

Radiațiile solare sunt răspunzătoare pentru explozia de cancere de piele, alergii, îmbătrânirea prematură a pielii, deficiențe imunitare și alte probleme grave de sănătate.

Pe termen scurt, radiațiile solare provoacă inflamație, eritem, edem, hiperpigmentare, arsuri, leziuni ale pielii, iar pe termen lung - degradarea sistemului imunitar, degradarea ADN-ului celular, îmbătrânire accelerată. 

Efectul radiațiilor UV și IR

Radiațiile UV declanșează reacții foto-chimice care au ca rezultat afectarea imediată și pe termen lung a pielii și a părului.

UVA penetrează pielea mai profund decât UVB, ceea ce determină afectare pe termen lung. Radiațiile IR (IR–A, IR–B; IR–C) sunt responsabile de efectul de încălzire a pielii și generează cei mai mulți radicali liberi. 65% din IR-A penetrează epidermul și dermul atingând țesutul subcutanat. Ele au un rol foarte important în îmbătrânirea prematură a pielii.  

Recomandarea noastră:

Folosiți SUNLIGHT Cremă hidratantă pentru față protecție solară foarte ridicată SPF 50+

Hidratează și protejează pielea sensibilă de efectele foarte nocive ale radiațiilor solare. Crema are un parfum plăcut, este hipoalergenică, are o textură lejera, este catifelată și nu lasă urme albe. Asigură protecție 360: UVA, UVB, IR, chiar și în apă. Protejează ADN-ul celular, are proprietăți anti-inflamatorii și imuno-modulatoare. Previne îmbătrânirea prematură a pielii şi nu conţine parabeni.  

Se aplică pe față, gât și decolteu, chiar și pe pielea umedă, dimineața și înaintea expunerii la soare, reînnoind frecvent aplicarea.

Încearc-o şi tu!

Foto simbol: chefsculinar.de

Adaugă comentariu