Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Rețetă detoxifiantă de la actrița Gwyneth Paltrow: Supă aromată de năut

Rețetă detoxifiantă de la actrița Gwyneth Paltrow: Supă aromată de năut

Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitamine B6 şi B9, acid folic, mangan, proteine şi minerale precum:  fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc. Năutul, fiind atât de bogat în proteine, poate să înlocuiască foarte bine carnea. De asemenea, năutul poate controla și pofta de mâncare.

Ingredientele necesare pentru supa de năut:

1 cană de năut uscat

6 căni de apă

1 ceapă albă mare

Suc de lămâie

Un pic de ulei de măsline

O mână de pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare: pune la înmuiat boabele de năut într-un bol mare cu apă peste noapte. Dimineata poți pune năutul la fiert și când începe a fierbe dă focul mai mic și lasă la fiert timp de o oră. Apoi se adaugă ceapa tocată și uleiul de măsline și se lasă să fiarbă până se înmoaie boabele de năut. La final se adaugă sucul de lămâie și pătrunjelul.

Foto: slabsaugras.ro, Xcook.info

Share:

Articole recomandate