Odoraș.

Odoraș.

Linex

Când începem a-i oferi bebelușului carne de vită?

Când începem a-i oferi bebelușului carne de vită?

Cei mai mulţi pediatri americani recomandă vita – şi alte proteine – să fie introdusă între vârsta de 8 până la 10 luni. Aceste recomandări sunt în schimbare.

În cele mai multe ţări europene şi în Canada, se recomandă introducerea cărnii de vită mai repede datorită conţinutului de fier. Carnea de vită se recomandă bebeluşilor datorită conținutului de proteine în special.

De asemenea, carnea de vită mai conține Vitamina B1 (tiamină), Vitamina B2 (riboflavină), Niacină, Potasiu, Fosfor, Magneziu, Calciu, Sodiu și Fier.

Este recomandată coacerea sau frigerea pentru că păstrează mai bine nutrienţii. Gătirea la crock-pot sau friptura sunt excelente. Ţineţi minte că zeama ce se scurge e și ea plină de proteine. Dacă bebeluşul nu e obişnuit încă cu acest gust, faceți un piure de carne folosind zeama în care s-a gătit. Dacă nu îi place, faceţi piureul de carne numai cu apă la care puteţi adăuga vreo legumă.

 

Sursa: totuldespremame.ro; wday.ru

Share:

Articole recomandate